CS ORIZONT 64 BRAILA-ROMANIA

CS ORIZONT 64 BRAILA-ROMANIA

duminică, 22 septembrie 2013

MATEI TUDOSE, DRAGHICI LAURIAN SI MOCANU VICTOR AU CASTIGAT CELE 3 SECTIUNI ALE "FESTIVALULUI SAHULUI BRAILEAN EDITIA A XIII-A LA SAH BLITZ CARE A AVUT LOC PE DATA DE 22 SEPTEMBRIE LA CERCUL MILITAR BRAILA!

 Pe data de 22 septembrie 2013 in frumoasa sala de festivitati a Cercului Militar Braila, a avut loc incepand cu ora 9 editia a XIII-a a traditionalului turneu de sah pentru copii si juniori pana in 18 ani "Festivalul Sahului Brailean" care sa  organizat in premiera in acest an in sistem de sah blitz( 5 minute de fiecare).Competitia a fost organizata de CS Orizont 64 Braila in parteneriat cu Primaria Municipiului Braila( prin directia de cultura si sport, director executiv Camelia Gusatu),DJST Braila -Director Eduard Anton Puiu si Cercul Militar Braila cu sprijinul domnului General de Brigada, comandant al Garnizoanei Braila si al Brigazii 10 Geniu " Dunarea de Jos" profesor universitar, doctor in stiinte militare si informatii Mircea Vladu.La competitie au participat 36 de copii si juniori legitimati cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani care, sau duelat in 3 turnee pe diferite categorii de varsta. La turneul C pentru copii pana in 9 ani au participat 16 sahisti, sistem elvetian 7 runde clasamentul final fiind urmatorul:
                                                                   Locul 1- Draghici Laurian 6 puncte si jumatate din 7.
                                                                    Locul 2- Asiminei Mihai Ionut 5 din 7.
                                                                     Locul 3- Calistru Robert 5 din 7.
Au mai fost premiati cei mai tineri participanti:Mocanu Constantin.
                                                                             Cojocariu Rares.
                                                                              Costescu Mihnea.
Cele mai tinere participante:Crussos Crina.
                                                 Cliza Maria.
                                                  Anton Roberta. Premii pentru debut au primit Dumbrava Victor si Andrei Cristian.Mentiuni : Rolea Maria,Iconaru Stefan,Balli Cosmin, Boitos Madalin, Cojocaru Vladut.
Turneul B pentru copii si juniori pana in 12 ani a fost castigat detasat de Matei Tudose 9 puncte din 10, urmat de Ganea Florin si Stoica Roland. Mentiunile 1 si 2 au fost obtinute de Batca David si Cotiga Mihnea.
                   Turneul A pentru juniori 12-18 ani: 
                                      Locul 1- Mocanu Victor cu 7 din 9.
                                       Locul 2- Negru Alecsandru 7 din 9 departajare la sonneborn.
                                        Locul 3- Lumperdean Cristian cu 5 puncte si jumatate din 9.
Locul 1 la junioare- Iulia Bogdan
Locul  2- Ichim Ioana
Locul  3- Dimache Maria. Mentiunile 1 si 2 au fost obtinute de Cristache Dragos si Rolea Florin. Mentiune Gojan Adrian.Turneul a fost arbitrat de catre domnul inginer Camburi Mircea.Festivitatea de premiere a fost oficiata de catre domnul colonel Soare Gheorghe loctiitorul comandantului garnizoanei Braila,doamna Corina Andronache consilier in cadrul DJST Braila,domnul inginer Sisu Marcel presedintele CS Orizont 64 Braila si domnul locotenent-colonel in rezerva Cezar Postelnicu seful Cercului Militar Braila.Toti participantii la competitie au primit din partea organizatorilor premii constand in materiale sahiste,dulciuri,obiecte,cupe,medalii si diplome.Cu ocazia organizarii acestui festival de sah blitz a fost inaugurat un plic filatelic cu siglele organizatorilor de catre domnul Ivan Nelu presedintele asociatiei filatelice "Dunarea de jos".Pentru sprijinul deosebit organizarii acestei competitii, presedintele CS Orizont 64 Braila inginer Sisu Marcel a inmanat si va inmana diplome si plachete de excelenta cu sigla turneului urmatoarelor oficialitati publice si persoane: 
Domnului General de Brigada, comandant al garnizoanei Braila si al Brigazii 10 Geniu "Dunarea de jos" profesor universitar, doctor in stiinte si informatii militare Mircea Vladu.
Domnului Primar al Municipiului Braila-conf,doctor, inginer Aurel Gabriel Simionescu.
Domnului  Colonel Soare Gheorghe- loctiitor al comandantului garnizoanei Braila.
Doamnei Viceprimar a municipiului Braila Ciocan Doinita.
Domnului Director al DJST Braila Eduard Anton Puiu.
Doamnei Camelia Gusatu-Director Executiv -Directia de Cultura si Sport a Municipiului Braila.
Domnului Locotenent-Colonel (in rezerva) Cezar Postelnicu -Seful Cercului Militar Braila.
Domnului inginer Camburi Mircea- arbitrul editiilor anterioare.
Domnului Nelu Ivan- presedintele asociatiei filatelice "Dunarea de jos". Presedintele CS Orizont 64 Braila inginer Sisu Marcel multumeste pe aceasta cale tuturor celor care sau implicat in organizarea acestei competitii fanion a sahului brailean cu speranta ca editia viitoare a XIV-a se va organiza  nivel national si international cum a fost la editiile anterioare!



































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu